DUROI PEOPLE

Opdracht: Creëer een nieuwe, duurzame website
Opdrachtgever: DUROI People
Website: https://duroi-people.nl/
Oplossingen:
Guido Roijen
Eigenaar DUROI People

Voor DUROI People, Voorheen CUSTOBO, mochten wij een volledig nieuwe website ontwikkelen. DUROI People helpt organisaties met HR vraagstukken dankzij brede HR kennis en data & technologie. Onder andere met de eigen CUSTOBO app tilt DUROI People op basis van data analytics HR naar een hoger niveau.

De nieuwe website moest de bezoeker informeren over de diensten van DUROI People, de identiteit weergeven en visueel aantrekkelijk zijn. Daarom is ervoor gekozen om veel gebruik te maken van afbeeldingen, video’s en animaties.

De uitgelichte cases worden ondersteund door foto’s die gemaakt zijn tijdens een van de sessies tijdens het betreffende project.
Dynamische animaties in plaats van stilstaande iconen zorgen voor nét die extra touch zonder af te leiden van de inhoud. De animaties versterken de verschillende onderdelen in het traject dat klanten samen met DUROI People ondergaan.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem contact op via mail, WhatsApp of telefoon. We denken graag met je mee over hoe je de online zichtbaarheid van jóuw bedrijf kunt verbeteren.

nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang updates, tips & nieuws van facemakers. Geen spam. Beloofd.