HairJunkies

Opdracht: Verzorg de volledige nieuwe uitstraling van HairJunkies
Opdrachtgever: HairJunkies
Website: https://www.hairjunkies.nl
Sascha Hillmann
Eigenaar HairJunkies

Van HairJunkies, voorheen InnHair, kregen wij de opdracht om de volledige nieuwe huisstijl en website vorm te geven. Daarnaast hebben we ook videografie en fotografie verzorgd die zowel op de website gebruikt wordt als op andere communicatiekanalen. De website moest eenvoudig in gebruik zijn zodat Sascha deze eenvoudig up-to-date kan houden. Zowel Blogs, Foto’s en zelfs nieuwe landingspagina’s kunnen zelf worden aangemaakt en toegevoegd.

HairJunkies staat bekend om haar expertise op het gebied van haarkleuring. Met name op het gebied van balayage kleuring wordt HairJunkies in de wijde omtrek erkend als de absolute top. Met de nieuwe zaak, bedrijfsnaam én identiteit zijn Sascha en zijn zaak klaar voor de toekomst.

Het resultaat? Een warme en luxueze haarsalon die de kwaliteit die ze bied laat doorschemeren in alle (online) uitingen. En daarnaast ook toegankelijk en persoonlijk blijft.

De Homepage van HairJunkies: De videoheader geeft de bezoeker direct een compleet beeld van de zaak, behandelingen en het personeel.
Het logo voor HairJunkies moest strak en modern zijn met een industrieel tintje. Daarnaast hebben we ook een link gelegd naar de behandelingen waarvoor klanten uit het hele land naar HairJunkies afreizen: (Balayage) haarkleuringen. Dit is terug te zien in de combinatie van strakke, moderne typografie en stijlelementen én de speelse, informele lijnen van de verfkwast.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem contact op via mail, WhatsApp of telefoon. We denken graag met je mee over hoe je de online zichtbaarheid van jóuw bedrijf kunt verbeteren.

nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang updates, tips & nieuws van facemakers. Geen spam. Beloofd.