Teksten aanpassen op mijn website

Oplossingen: ,

In deze uitleg laten we zien hoe je zelf de teksten op jouw wordpress website aanpast. Kom je er niet uit of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

1. Log in op jouw website

Om in te loggen op jouw website typ je de URL in van jouw website en voeg je aan het einde /wp-admin toe. Voorbeeld: www.thefacemakers.nl/wp-admin

Vervolgens log je in met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je van ons ontvangen hebt. Ben je je inloggegevens kwijt? Geen probleem. Klik op ‘wachtwoord vergeten’ om een nieuw wachtwoord aan te vragen via je e-mail.

Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag.

2. Navigaar naar de pagina

Inloggen gelukt? Top! Dan gaan we nu de pagina openen waarvan je de tekst wilt aanpassen. Navigeer hiervoor in het linker menu naar Pagina’s of Pages, afhankelijk van de taal van je website.

Je ziet nu een lijst met alle pagina’s waaruit jouw website bestaat. Ga naar de pagina die je zoekt door te scrollen in de lijst of gebruik de zoekbalk rechtsboven.

Beweeg met de muis over de pagina die je wil bewerken en klik op Bewerk met Elementor of Edit with Elementor. Je wordt nu doorgestuurd naar de editor.

3. Wijzig de tekst op de pagina

Klik nu op de tekst die je wilt bewerken en voer de nieuwe tekst in. Maak je een foutje? Geen zorgen, met control-z of cmd-z ga je makkelijk een stap terug.

Als je je wijzigingen hebt gemaakt en benieuwd bent hoe het eruit komt te zien op de website klik je op het oog-icoon onderin het menu aan de linkerkant. Een nieuwe tabblad opent zich met een voorbeeld van de bewerking. Wanneer je verder wil met wijzigen klik je op het vorige tabblad en kan je doorgaan met bewerken.

Wanneer je klaar bent met bewerken klik je onderaan het linkermenu op Update of Publiceer.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem contact op via mail, WhatsApp of telefoon. We denken graag met je mee over hoe je de online zichtbaarheid van jóuw bedrijf kunt verbeteren. 

nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang updates, tips & nieuws van facemakers. Geen spam. Beloofd.